skip to Main Content

Lezingen en workshops

Naar aanleiding van het verschijnen van Op de bank geef ik geregeld lezingen en/of workshops over burn-out en hoe je je op een gezonde manier tot je werk kunt verhouden. Aanvragen hiervoor lopen via bureau ZijSpreekt. Onderstaand enkele voorbeelden.

Nationale Gezondheidsbeurs

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari jl. was ik spreker tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht. Meer informatie vindt u hier.

Jaarcongres NvvA

Op 14 november spreek ik tijdens het Jaarcongres van de Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen (NvvA) in Haarlem, dat als thema heeft ‘de maakbaarheid van langer doorwerken’. Meer informatie vindt u hier.
046d774

Congres Falke & Verbaan

Falke & Verbaan organiseerden op 5 oktober 2017 hun jubileumcongres over leefstijl in relatie tot werk. Ik was gastspreker, naast o.a. Lex Burdorf, Lidewey van der Sluis, Mark Mieras en Tom van ’t Hek. Lees meer

NRC Maatschappelijk Debat

Op 25 januari 2017 was ik, samen met o.a. Ben Tiggelaar en Prof Arnold Bakker, te gast als deskundige tijdens de door NRC Handelsblad georganiseerde avond ‘Alleen sukkels hebben het druk’ in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. U kunt de lezingen hier terugzien.
logo School of Life

Lezing voor The School of Life

Op 5 oktober jl. mocht ik voor The School of Life een lezing geven in een uitverkochte Lutherse Kerk met als titel ‘Over-leven in de burn-out samenleving’. 450 mensen waren er samen en gaven zo een mooie start aan de collectieve bewustwording van het feit dat, wanneer een op de zeven werknemers zich geregeld opgebrand voelt, je dit nauwelijks meer een individueel probleem kunt noemen. Sophie Hilbrand maakte opnamen voor haar nieuwe serie ‘Sophie in de mentale kreukels’ (voorjaar 2017 op TV).
logo

Round table voor CHRO Summit

Op 24 november 2016 verzorgde ik een round table tijdens de CHRO Summit – de jaarlijkse bijeenkomst van Chief Human Resources Officers. Meer informatie vindt u hier: chrosummit.nl
aegon

Lunchlezing voor AEGON

Op 17 november 2016, in de landelijke Week van de Werkstress, gaf ik een lunchlezing op het hoofdkantoor van AEGON.
Back To Top