skip to Main Content
Florien Vaessen portret exterieur

Over mijzelf

Voordat ik me vestigde als zelfstandig adviseur, heb ik jaren gewerkt in diverse managementfuncties op het hoofdkantoor van ABN AMRO. Bijna al deze functies hadden te maken met mijn primaire vakgebied, marketing en communicatie. Gedurende mijn loopbaan heb ik ook verschillende bestuursfuncties vervuld, onder andere bij de Stichting Adverteerdersjury Nederland en de Stichting Kunst en Historisch Bezit van ABN AMRO.

Ik voel me net zo thuis in de boardroom als op de werkvloer, en kan deze werelden ook verbinden. Heb veel ervaring in partnerships met zeer diverse (maatschappelijke) partijen en breng een groot netwerk mee. Ik kan snel en scherp een veelheid aan informatie tot de essentie terugbrengen en hier een rode draad in benoemen die mensen aanspreekt en raakt.

Mijn hart ligt bij het aanpakken van vakinhoudelijke vraagstukken, en deze samen met mijn opdrachtgevers echt verder brengen. Concreet, creatief, met tempo, enthousiasme en met de menselijke maat.

Back To Top